2.6 C
London
Friday, January 14, 2022
2.6 C
London
Friday, January 14, 2022

Preţ pe măsură pentru a locuii in casa prinţul Charles de la Viscri

Turiştii care vor să locuiască în casa prinţului Charles de la Viscri trebuie să plătească un preţ pe măsură. Jurnaliştii britanici au venit pe urmele primului urmaş la tronul Marii Britanii.

Prinţul Charles este recunoscut pentru pasiunea pe care o are faţă de satul care a încremenit în timp şi este cel mai mare ambasador al acestor locuri, întreaga zonă devenind vestită prin intermediul acestuia.

Într-un reportaj realizat de Daily Mail, jurnaliştii britanici prezintă aceste locuri şi precizează că turiştii interesaţi pot înnopta în casa de la Viscri contra sumei de 270 de lire sterline pentru trei nopţi sau 122 de lire sterline pentru doar o noapte, în regim all-inclusive.

- Advertisement -

[pull_quote_center]De când am vizitat pentru prima România, în 1998, am făcut tot posibilul ca să asigur un viitor durabil pentru satele săseşti din Transilvania şi locuitorilor lor[/pull_quote_center] le-a declarat prinţul celor de la Daily Mail .

Casa din  Viscri, care acum face parte din Patrimoniul UNESCO, are trei dormitoare duble, două băi, o bucătărie, o grădină în care se cultivă legume, grinzi pictate cu modele delicate, iar pereţii exteriori sunt de un albastru distinctiv.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook sau urmati-ne pe Twitter.

- Advertisement -
Sourceadevarul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: