8.1 C
London
Wednesday, December 1, 2021
8.1 C
London
Wednesday, December 1, 2021

Prestatie incredibila a unor romani la Britain’s Got Talent 2015

Tecuceanul Laur si Incredibila prestatie de la Britain’s Got Talent 2015

Tecuciul nu are talente doar la Romanii au Talent care au lasa intreaga multime cu gura cascata cu prestatia lor ci si in Anglia la Britain’s Got Talent 2015.

Aseara Laur (Karbula Lorand) din Tecuci alaturi de echipa lui OK World Wide au participat la Britain’s Got Talent 2015 si au facut senzatie.

- Advertisement -

Dupa ce si-au terminat numarul la Britain’s Got Talent 2015, toti cei din sala s-au ridicat in picioare si au aplaudat minute in sir.

Laur a participat la multe evenimente si este un baiat super talentat. Este un exemplu pentru oricine care vrea sa devina cineva in viata, care are un vis.

Laur cu echipa lui OK World Wide exersau/antrenau de zor pentru aceasta zi.

[pull_quote_center]Laur este dovada vie ca orice vis este posibil, se poate indeplini daca esti perseveret si muncesti foarte mult. De cand l-am vazut prima oara am stiu cand va ajunge foarte sus pentru ca este foarte talentat si niciodata nu renuntat sa faca ceea ce ii place mai mult.[/pull_quote_center]

Este aproape imposibil sa nu reusesti in viata daca faci ceea ce iti place si muncesti pentru asta.

[pull_quote_center]Laur ne aduce un plus de imagine intr-o tara unde romanii nu sunt vazuti atat de bine, in special dupa ultima campanie electorala.[/pull_quote_center]

Pentru Tecuci, un orasel micut din judetul Galati este zi de sarbatoare si toti tinerii din oras ar trebui sa-i urmeze exemplu.

Ce este trist in toata povestea aceasta e faptul ca a trebuit sa plece din tara pentru a fi apreciat la adevarata sa valoare si inca odata am aratat ca nu stim sa ne apreciem valorile si le lasam sa plece pentru ca altii sa beneficieze de ele.

Laur a trecut in etapa urmatoare si poate cu ajutorul lui Dumnezeu chiar castiga concursul. Oricum viitorul lui se va schimba radical dupa prezenta la Britain’s Got Talent. L-a vazut o lume intreaga iar contractele nu vor intarzia sa apara.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook sau urmati-ne pe Twitter.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: