14.3 C
London
Sunday, June 26, 2022
14.3 C
London
Sunday, June 26, 2022

Prestarea serviciilor ca self employed sau LTD dintr-un spațiu închiriat

Poate un emigrant chiriaș din UK să folosească propria cameră unde doarme pentru a presta servicii ca self employed sau LTD?

Răspunsul în termeni legali este nu! Însă se poate vorbi cu proprietarul anume unde din spațiul din care face parte și chiriașul, poate presta propria afacere.

Legea britanică cu privire la acest aspect spune că se poate presta servicii ca self employed/LTD numai dintr-un spațiu închiriat cu minim două camere și din anul 2014 nu mai este necesar să fie cerut acordul proprietarului de drept.

- Advertisement -

În alti termeni de comun acord cu proprietarul, se poate vorbi cu acesta să puteți avea propria afacere în propria cameră. Însă, dacă va fi acest lucru, în caz de control de rutină de la autorități, este mai dificil să puteți justifica “maldărul” de lucruri puse vraiște prin cameră unde nu prea se înțelege nimic unde e “afacerea” dvs. Pentru că în camera unde prestați servicii, legea spune că trebuie să puteți avea scaune și o masă ori o sofa pentru primirea clienților.

Se poate însă, dacă aveți afacere proprie, să lucrați pe computer (cine se pricepe) de acasă în propria cameră. Dar dacă vă extindeți afacerea și necesită vizite de lucru, este imposibil să primiți în camera dvs chiar și parteneri de afaceri intr-o viitoare colaborare cu aceștia.

Material făcut de Oliver Armand Superblackbird

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: