9.8 C
London
Tuesday, October 26, 2021
9.8 C
London
Tuesday, October 26, 2021

Preşedintele Camerei Comunelor: “Fără Trump în Parlamentul de la Londra” (video)

Anunţata vizită de stat a lui Donald Trump in Marea Britanie are acum un nou opozant de marcă Preşedintele Camerei Comunelor a declarat in plen că nu este de acord ca preşedintele american să se adreseze în acel for.

Motivele au de a face cu declaraţiile şi acţiunile preşedintelui american, considerate rasiste şi sexiste, printre altele, care au înfuriat mulţi insulari. Aproape două milioane de oameni au semnat o petiţie prin care cer ca vizita să fie anulată. Dacă vizita ar va avea loc, uşile Parlamentului vor rămâne închise in faţa liderului de la Washington.

Chiar înainte de impunerea interdicţiei pentru migranţi  m-aş fi opus ideii ca preşedintele Trump să vorbească în Westminster Hall. După ce a dat acel ordin executiv, mă opun şi mai vehement  ca preşedintele Trump să ţină  un discurs aici. Opoziţia noastră faţă de rasism şi sexism, susţinerea noastră pentru egalitatea tuturor în faţa legii şi pentru o justiţiei independentă, sunt lucruri extrem de importante aici în Camera Comunelor”, a declarat John Bercow, preşedintele Camerei Comunelor.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: