11.3 C
London
Wednesday, November 10, 2021
11.3 C
London
Wednesday, November 10, 2021

Povestea unui tanar foarte bogat din Londra care a renunțat la toată averea și s-a mutat pe o insulă

Un bancher foarte bogat din Londra și doar de 27 de ani a renunțat la toată averea și luxul pe care le avea și s-a mutat pe o insulă din Asia unde trăiește într-o colibă din bambus, făcută chiar de el.

Jon Watchinson locuia într-un apartament luxos din Londra și câștiga aproximativ 100.000 de euro pe an. Cu toate acestea, bărbatul și-a dat seama că nu își dorește o viață plină de lux, și săturându-se de aglomerația orașului s-a mutat pe o insulă izolată din Asia.

Mă urcam în metrou şi mă uitam la acele fantome cenuşii care nu mai aveau nicio dorinţă de a trăi. Ştiam că trebuie să schimb ceva. Momentul decisiv a venit într-o zi când m-am uitat la toţi colegii mei, care scriau de zor la calculatoare. Nu produceam nimic concret. Noi doar trimiteam e-mailuri, nu făceam nimic important. Mă gândeam că niciodată nu făcusem nimic concret, care să poată fi atins şi am decis că asta trebuie să fac

De atunci, el trăiește într-o colibă, mâncând numai ce vânează sau pscuiește. În cei patru ani de când s-a mutat bărbatul trăiește fără acces la tehnologie  și se spală în apa din râu. Cheltuiește doar 20 de dolari pe lună pentru electricitate, care este esenţială pentru supravieţuire, spune Jon. Fără un ventilator şi frigider, cu greu ar putea să reziste, din cauza căldurii şi umezelii.

- Advertisement -

Jon nu regretă decizia luată, însă îi este dor de prietenii și familia sa, care au rămas la Londra.

Povestea lui va fi prezentată într-un film documentar realizat de postul Channel 5.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: