8.9 C
London
Sunday, December 26, 2021
8.9 C
London
Sunday, December 26, 2021

Povestea românului care a ajuns să facă bani de pe urma femeilor din Marea Britanie

Povestea românului orfan, care a reușit să facă bani de pe urma femeilor trecute de prima tinerețe în Marea Britanie este una de-a dreptul fascinantă,poveste care pare mai degrabă desprinsă din filme decât din viața reală.

Nicu are 24 de ani. Şi-a trăit toată copilăria în centre de plasament, după ce mama l-a abandonat laolaltă cu fraţii lui. A trăit cea mai neagră parte din viaţa lui între zidurile orfelinatelor. Cînd a împlinit 18 ani s-a trezit singur, dincolo de poarta ultimului centru de plasament, din Victoria. În faţa lui era lumea largă. A plecat unde a văzut cu ochii şi a învăţat să trăiască prin propriile puteri.

A dormit în parcuri, sub cerul liber, a suferit de foame şi frig, a făcut şi puţină puşcărie şi a încercat drogurile, fără să cadă în patima lor. Avea însă un plan la care n-a renunţat: să fie îmbrăcat curat, să poarte pantofi buni şi să-i ajute şi pe alţii. A aflat apoi vă poţi face bani frumoşi de pe urma femeilor bogate. S-a declarat gigolo şi a reuşit. În Anglia, a primit pentru serviciile lui, parţiale sau complete, între 400 şi 1000 de lire sterline, spune el. Ba chiar, cîteva femei cu stare i-au oferit şi cîte 3.000 de lire.

- Advertisement -

Ca să facă bani de pe urma femeilor Nicu a ales Anglia.

„Pentru că acolo sînt multe femei trecute de prima tinereţe care caută băieţi tineri aşa ca mine“, spune el rîzînd.

A pus un anunţ pe un site „de specialitate“ şi femeile au început să-l caute. „Unele, mai în vîrstă, doreau doar compania mea, să le însoţesc la restaurant, la film, la teatru… altele voiau servicii complete“, mai spune el. Se laudă că a primit de la 400 de lire sterline pînă la 1.000 lire, dar că au fost şi femei bogate care i-au rasplătit serviciile şi cu 3.000 de lire.

Cu noua lui „meserie“ a călătorit prin aproape toată Europa, mai puţin în Est.

În final s-a instalat în Insulele Canare, în Tenerife. Aici a cunoscut-o pe Cristina, o tînără româncă, de care s-a îndrăgostit nebuneşte. „Pe Cristina am întîlnit-o pe 1 ianuarie anul acesta, de Revelion. La început am crezut că o să stau cu ea tot pentru bani, dar m-am înşelat. Pe ea o iubesc. Mi-am tatuat şi numele ei pe braţ. Trandafirul ăsta este tot ea. Ea mă înţelege cel mai bine şi de cînd sînt cu ea nu am mai făcut prostii. Ea mi-a schimbat viziunea despre viaţă“, spune Nicu zîmbind.

Dacă ar putea da timpul înapoi spune că şi-ar fi dorit să fie pompier, să salveze oameni. Dar acum e prea tîrziu pentru că are doar şapte clase. Totuşi, a învăţat ceva engleză şi se descurcă şi în spaniolă şi germană. Are şi un vis: a vorbit cu Cristina şi şi-ar dori să se mute amîndoi înapoi în România şi să-şi facă o fermă de animale unde să angajeze doar tineri care pleacă din centrele de plasament şi nu ştiu încotro s-o apuce. „Să aibă camera lor, curată, o femeie care să le facă de mîncare…“, visează fostul gigolo.

Are şi un sfat pentru cei care ies pe poarta centrelor de plasament la 18 ani: „Le spun să fie puternici din prima clipă de cînd au păşit afară pentru că îi aşteaptă multe încercări. Să-şi caute un loc de muncă, nu să ceară statului, că nu îţi dă nimeni nimic. Trebuie să VREI“.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: