18.4 C
London
Monday, June 27, 2022
18.4 C
London
Monday, June 27, 2022

Povestea de succes a unui moldovean care și-a deschis primul business la 16 ani (video)

A plecat în Marea Britanie la 11 ani, alături de familia sa, iar astăzi, conduce la Londra o companie de construcții și două restaurante. Este povestea de succes a unui moldovean care a demonstrat că se poate.

Adrian Dulgher și-a deschis primul business la 16 ani, profitând de faptul că înregistrarea firmei nu l-a costat decât 13 lire. Apoi, l-a convins pe tatăl său să pornească o afacere în construcţii. Compania sa a câștigat proiecte mari în Marea Britanie, Nigeria, India şi România.

Lucrăm și cu moldoveni, lucrăm cu mulți. Ideea este că, ce e foarte important, sunt oameni harnici. Dacă e om harnic, poți să lucrezi. Dar își spun, sunt foarte mulți moldoveni harnici în Londra, în comparație cu toți, sunt foarte mulți. Dacă le spun să-și ia duminică liber, le zic să nu iasă la muncă duminică, ei se supără“, a spus antreprenorul, Adrian Dulgher.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

Afaceristul nu s-a oprit la acest business.

- Advertisement -

Până să deschidă două restaurante, Adrian a scos o revistă de publicitate, a avut un magazin online de ceaiuri și produse organice şi chiar a construit drumuri în Nigeria.

Am avut multe ambiții de când eram copil. Dacă ai inițiativă și împingi, când ai un vis și mergi înainte… Realistic, toate ideile pe care le aveam le implementam“, a spus antreprenorul, Adrian Dulgher.

Revenit într-o vacanţă în Moldova, Adrian a mers pe la universitățile din Capitală, pentru a împărtăşi cu studenţii din experinţa sa.

Sunt foarte mulți moldoveni ambițioși aici, studenți fenomenali. Ei vin la mine la urmă și mă întreabă cum să implementeze o anumită idee, dacă o să meargă o anumită afacere în Moldova. Și eu le spus iaca așa, faci așa, le dai sfaturi“, a spus antreprenorul, Adrian Dulgher.

Este important să participi la astfel de evenimente. Te inspiră, te motivează, vezi istoriile reale ale oamenilor de succes și e foarte util. “

Sigur că o să prindă bine, pentru că un om de succes întotdeauna este bine să-l cunoști și e foarte important să-l ai și în prieteni.”

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: