15 C
London
Wednesday, June 29, 2022
15 C
London
Wednesday, June 29, 2022

Poliția din orașul britanic Birmingham a raportat o serie de înjunghieri

Înjunghieri în centrul orașului Birmingham. Poliția din orașul britanic Birmingham a confirmat că a vut loc un „incident major”, anunțul venind după informații că mai multe persoane au fost înjunghiate imediat după miezul nopții, potrivit Reuters.

Putem confirma că, aproximativ la ora 00.30, am primit apeluri ce raportau înjunghieri în centrul Birmingham. Alte înjunghieri au fost raportate în zonă imediat după aceea”, se spune într-un comunicat al poliției West Midlands.

- Advertisement -

Avem cunoștință de faptul că mai multe persoane au fost rănite, dar la acest moment nu suntem în poziția de spune cine a fost rănit și cât de grav”, potrivit sursei citate. Serviciile de urgență au ajuns la fața locului pentru a acorda asistență medicală celor răniți, zona fiind închisă de poliție.

Our reporter @JoshGiltrap is at the scene as multiple armed officers make an arrest on Colmore Row in Birmingham city centre #HeartNews pic.twitter.com/A1os7NMZJF— Heart Midlands News (@HeartMidsNews) September 6, 2020

Înjunghieri în centrul orașului Birmingham. Imaginile prezentate de presa engleză arată cum poliția arestează un suspect.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: