15.7 C
London
Wednesday, June 29, 2022
15.7 C
London
Wednesday, June 29, 2022

Ploaie puternică și vânturi au lovit Marea Britanie

Ploile abundente și vânturile puternice lovesc Marea Britanie în timp ce Storm Aiden se îndreaptă spre vest, aducând riscuri de inundații.

Met Office spune că toată Marea Britanie va avea vreme umedă, zonele din vest fiind cele mai afectate.

- Advertisement -

Avertismente galbene pentru ploaie, care acoperă Irlanda de Nord, o mare parte din Scoția, Țara Galilor și sud-vestul Angliei și Yorkshire, au intrat în vigoare la miezul nopții.

Met Office avertizează că ar putea exista inundații pe drumuri, întreruperea alimentării cu energie electrică și întârzieri la rutele cu autobuzul și trenul.

Există, de asemenea, o avertizare galbenă de vânt în Irlanda de Nord și în partea de vest a Țării Galilor, Scoției și Angliei.

Vremea rea ​​ar putea dura o mare parte din weekend și oamenii au fost îndemnați să acorde atenție prognozelor meteo, precum și avertizărilor și avertizărilor de inundații din zona lor.

Martin Young, meteorolog șef adjunct la Met Office, a declarat: „Pe măsură ce ploaia puternică și vânturile puternice de la Storm Aiden merg spre est sâmbătă, duminică o altă furtuna care conține rămășițele fostului uragan Zeta, aduce în continuare ploi abundente și Vânturi puternice.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: