10.7 C
London
Tuesday, May 17, 2022
10.7 C
London
Tuesday, May 17, 2022

Platformă on-line unde poţi găsi meniul secret la restaurantele selecte din Londra

Originar din Moldova,Alexandr Mihailenco, a deschis la Londra EatofftheMenu – o platformă on-line care le permite utilizatorilor să găsească meniul secret la restaurantele selecte din Londra.

Pentru a accesa un astfel de meniu este suficient să achitați felul de mîncare pe site-ul oficial și să arătați certificatul la intrarea în instituție.

Astfel de “feluri de mîncare secrete” le puteți obține în două moduri. În anumite localuri acestea există deja de ani buni, ba chiar de secole, iar EatofftheMenu îi ajută pe doritori să le găsească și să înțeleagă, modul în care au apărut și motivul pentru care sînt pregătite numai pentru oaspeții selecți. Dar băieții caută, de cele mai multe ori, bucătari-șefi cu istorie, cu un trecut neobișnuit, pe acei care au ceva de spus, care vor să-și împărtășească pasiunea pentru mîncare și au o abordare unică.

- Advertisement -

Este extrem de plăcut să găsești asemenea oameni și să urmărești modul în care ei inventează felurile de mîncare, cu ce ardoare în ochi vorbesc despre micile detalii importante, dedicîndu-se totalmente pregătirii bucatelor, oferind și o parte din sine și din familiile lor. De aceea, fiecare poziție din EatofftheMenu are propria sa istorie, care o transferă din categoria de produse alimentare obișnuite la nivelul unei aventuri reale, unui eveniment, pentru care te pregătești, pe care-l conștientizezi și-l păstrezi mult timp în amintire“, spune Alexander Mihailenco, fondatorul EatofftheMenu, care încă jumătate de an în urmă era angajat al unei mari companii internaționale de logistică.

Alexandr le-a povestit celor de la Rusiian Gap despre faptul, ce “a mers prost” în cariera sa de succes, dar și despre nașterea ideii mari: “Îmi amintesc și pînă acum prima mea zi ca intern în Germania. Eram remunerat … prost. Îmi ajungea să-mi cumpăr o cămașă și o cravată. Și iată că-mi amintesc, mă îndrept eu un om mic cu o geantă spre această clădire mare cu cincizeci de etaje, unde toți sînt parcă mai înalți și mult mai stilat îmbrăcați. Înfricoșător, un mediu neobișnuit, dar mie oricum îmi plăcea la nebunie, acesta era începutul a ceva mai mare! … De atunci, au trecut șapte ani, am avansat în carieră, am lucrat în diferite țări, iar din Moldova prin Germania, Franța, Belgia am ajuns la Londra.

Am avut o viață corporativă bună, pur și simplu, la un moment dat m-am gîndit că nu aș mai vrea să lucrez încă douăzeci de ani de dragul de a obține vreun titlu sau o cantitate mai mare de bani.

Timp de o lună am tot copt în cap diferite scheme, formîndu-mi treptat ideea referitor la mîncărurile secrete și a experiențelor culinare unice, pe care le puteți obține de la comunicarea cu bucătarii-șefi cu adevărat pasionați de munca lor. Desigur, din acel moment planurile și schemele s-au schimbat de cincizeci de ori, dar ideea de bază a EatofftheMenu s-a născut treptat. Iar apoi Universul mi-a spus: “A sosit timpul tău – now or never (acum sau niciodată)!” Ca prin minune, am plecat împreună cu soția pentru două săptămîni în vacanță, pe parcursul căreia la birou a început restructurarea la scară largă, au plecat mulți dintre colegii mei, mi-am dat seama că a venit și timpul meu să plec.

După aceasta, gîndurile mele au devenit brusc atît de limpezi!

Am respectat regimul, mă trezeam și în continuare la cinci dimineața, alergam, scriam planuri clare pentru întreaga zi, iar apoi mă plimbam prin oraș și zîmbeam ca un idiot. Îmi amintesc că simțeam fizic în mine o forță incredibilă și capacitatea de a-mi realiza toate ideile.

Era evident că am luat cea mai bună decizie din viața mea.

Eu nu sînt degustător calificat, nu sînt starul bucătar Michelin, dar mie-mi place la nebunie să caut aceste feluri de mîncare speciale, cărora le dau preferință, deoarece ele unesc oamenii, reînviind în ei creativitatea, transferîndu-i în alte țări și chiar introducîndu-i în meditație.

Eu cred că există la Londra și alții ca mine, care-mi împărtășesc părerile nebunești despre mîncare”

Site-ul EatOffTheMenu.com a fost lansat în urmă cu doar cîteva săptămîni, dar creatorii au primit deja o mulțime de feedback-uri pozitive. “Îmi amintesc de prima scrisoare de la unul din primii clienți: am recitit-o de aproximativ cincisprezece ori! – ne împărtășește Alexandr bucuria. – A fost într-adevăr ceva de vis − am reușit!

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcenoi

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: