12.1 C
London
Tuesday, November 9, 2021
12.1 C
London
Tuesday, November 9, 2021

Pilotul Lando Norris a fost jefuit la Londra, după finala Euro 2020

Lando Norris se îndrepta spre mașina sa aflată într-o parcare privată a stadionului Wembley din Londra, după finala Euro 2020 de duminică, în momentul în care a fost atacat de doi bărbați. Pilotul de Formula 1 a fost agresat și tâlhărit de ceasul său de 40.000 de lire sterline, informează BBC.

Într-un comunicat transmis de McLaren, se precizează că Norris, al patrulea în clasamentul piloților înaintea Marelui Premiu al Marii Britanii, care va avea loc la 18 iulie, a scăpat „nevătămat, dar este zdruncinat” după atac.

Au existat martori la acest incident, care în prezent este cercetat de poliție.

- Advertisement -

Mulțumesc tuturor pentru mesajele de încurajare primite. Vă anunț că sunt bine și gata pentru a evolua la turație maximă weekendul viitor.

Vă iubesc pe toți și abia aștept să vă văd pe mulți dintre voi în spatele pistei în weekendul care vine”, a transmis Lando Norris pe Instagram.

Echipa îl susține pe Lando și suntem siguri că fanii din Formula 1 ni se vor alătura pentru a-l încuraja la Marele Premiu al Marii Britanii din weekend. Întrucât este vorba de o chestiune de poliție, nu putem comenta mai multe”, a mai transmis McLaren.

Lando Norris este prieten cu mai mulți jucători din naționala Angliei, echipă care a pierdut meciul disputat în finala Euro 2020 cu Italia după loviturile de departajare.

Poliția a arestat duminică peste 50 de persoane la stadionul Wembley, după ce suporterii s-au bătut între ei și au rupt cordoanele de securitate înainte de începerea partidei.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: