12.9 C
London
Friday, October 22, 2021
12.9 C
London
Friday, October 22, 2021

Pilot din Marea Britanie rămas fără serviciu s-a angajat sofer la un lanț de supermaketuri

Un pilot din Marea Britanie n-a avut nicio problemă să treacă de la manşa unui Boeing 747 la volanul unei dube.

Peter Login, care lucra pentru compania aeriană British Airways, e acum şofer pentru Tesco, cel mai mare lanţ de supermaketuri din Regat, potrivit Daily Mail, potrivit Mediafax.

- Advertisement -

Peter Login a rămas fără obiectul muncii, din cauza restricţiilor impuse de coronavirus, aşa că şi-a găsit un job temporar: livrează marfă.

British Airways îi mai plăteşte doar 50% din salariu, în perioada în care avioanele stau la sol şi l-a obligat să-şi ia două săptămâni de concediu neplătit.

Peter a anunţat pe Twitter cu ce se ocupă zilele astea: „Am pus în cui pentru o vreme cheile de la 747-le de la British Airways. Sunt într-o cabină a Tesco acum”, a scris el şi a postat şi o fotografie.

Mesajul, care a adunat peste 7.000 de like-uri, are şi mai multe hashtag-uri sugestive: #FiecareLucruMicContează sau #StaţiAcasăStaţiînSiguranţă.

Peter nu face asta pentru bani, ci pentru că vrea să ajute. Mai ales că iubita lui, care i-a fost şi colegă de muncă, lucrează într-un spital unde sunt trataţi bolnavii de coronavirus.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: