18.9 C
London
Tuesday, June 21, 2022
18.9 C
London
Tuesday, June 21, 2022

Peste 50 de persoane, ucise de la începutul anului pe străzile din Londra

Autoritățile de la Londra sunt extrem de îngrijorate după ce nu mai puțin de 50 de persoane și-au pierdut viețile după ce au fost ucise pe străzile londoneze, iar pe lista făcută publică de autorități se află și români.

Au trecut 94 de zile de la începutul anului, iar în această perioadă 50 de persoane au fost ucise în Londra. Din acest motiv, autoritățile s-au arătat îngrijorate de creșterea numărului de crime în Londra, iar presa britanică scrie chiar despre o ”baie de sânge”.

Ba mai mult, jurnaliștii britanici atrag atenția asupra faptului că numărul de crime de la Londra l-a depășit în februarie pe cel din New York, pentru prima dată în istoria contemporană.

Deși Londra rămâne per ansamplu un oraș mai sigur, un val recent de atacuri cu cuțitul a făcut din februarie prima lună în care capitala Marii Britanii a înregistrat mai multe crime decât orașul american”, relatează BBC.

- Advertisement -

Primăria Londrei susține că ”este extrem de îngrijorată” de valul de atacuri cu cuțitul în Londra, dar insistă că orașul rămâne ”unul dintre cele mai sigure din lume”.

Printre cele 50 de persoane care au fost ucise se numără chiar și o româncă. Este vorba de Elizabeta Lăcătușu, în vârstă de 44 de ani, care a fost înjunghiată în Redbridge pe 3 ianuarie. Ea venise în Marea Britanie pentru un trai mai bun.

De asemenea, un tânăr a fost înjunghiat noaptea trecută în estul Londrei și s-a stins din viață, în ciuda eforturilor făcute de medicii ajunși la fața locului.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: