11.6 C
London
Sunday, October 24, 2021
11.6 C
London
Sunday, October 24, 2021

Peste 4 milioane de oameni sunt infectaţi

Coronavirus 10 mai. Numărul de infecţii cu coronavirus a depăşit pragul de 4 milioane, la nivel global

Peste 276.000 de persoane au murit pe glob din cauza COVID-19, iar peste 1,3 milioane de oameni s-au vindecat, potrivit Woldometers.

Sâmbătă dimineaţa, peste 2,3 milioane de pacienţi se luptă în acest moment cu infecţia, iar mai mult de 48.000 sunt în stare critică (2%).

Liniile aeriene din Marea Britanie trebuie să se asigure că oricine ajunge în Regat va merge să stea 14 zile în carantină

- Advertisement -

Liniile aeriene din Marea Britanie au fost informate de guvern că toţi cei care ajung în Regatul Unit, cu excepţia celor din Irlanda, vor trebui să stea 14 zile în carantină, ca măsură de combatere a epidemiei de coronavirus, scrie BBC.

Această restricţie nouă ar putea începe să aibă efect de la sfârşitul lunii. Reprezentaţii din industria aeriană britanică spun că a fi nevoie de un „plan credibil”, care ar trebui revizuit săptămânal pentru implementarea acestei măsuri.

Acest lucru înseamnă că oricine ajunge în Marea Britanie va trebui să indice, la graniţă, adresa unde va locui.

Coreea de Sud s-ar putea confrunta cu al doilea val de coronavirus.

Cluburile au fost închise Toate barurile din Seul s-au închis pe termen nedeterminat din cauza înmulţirii cazurilor de coronavirus în cluburile din capitala sud-coreeană.

Park Won-soon, primarul Seului, a făcut sâmbătă o scurtă declaraţie de presă în care a anunţat că toate cluburile şi barurile trebuie să se închidă imediat.

Această decizie a venit după ce numărul cazurilor de infecţii a crescut în Itaewon, o zonă a oraşului cunoscută pentru cluburi şi viaţa de noapte.

Tesla a fost anunţată că trebuie să menţină fabrica principala din SUA închisă

CEO-ul Tesla, Elon Musk, le-a spus unui număr restrâns de angajaţi să reia producţia la fabrica Fremont, de lângă San Francisco, California, potrivit BBC.

Autorităţile au avertizat că acest lucru poat duce la creştere a cazurilor de coronavirus.

Aproape 9.500 de cazuri au fost raportate în San Francisco şi 342 de persoane au murit din cauza COVID-19. Aproape toate activităţile firmei cu peste 10.000 de aganjaţi au fost suspendate începând cu 23 martie.

Germania: Numărul de cazuri de coronavirus a depăşit 168.500 şi peste 7.000 de decese

Numărul de cazuri de coronavirus confirmate în Germania a crescut cu 1.251 până la 168.551, au arătat sâmbătă datele Institutului pentru boli infecţioase Robert Koch.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: