16.5 C
London
Sunday, October 17, 2021
16.5 C
London
Sunday, October 17, 2021

Peste 110.000 de britanici au semnat o petiție prin care cer instiuirea caratinei

Peste 110.000 de britanici au semnat o petiție prin care cer instiuirea caratinei pe teritoriul Marii Britanii.

Pentru că solicitarea a fost semnată de peste 100.000 de oameni, caceasta va fi dezbătută în Parlament.

- Advertisement -

Peste 110.000 de oameni au semnat o petiţie prin care este cerut Guvernului britanic să instaureze carantina, ca măsură de prevenţie în răspândirea COVID-19, astfel că solicitarea va fi luată în considerare pentru a fi dezbătută în Parlament

Majoritatea ţărilor din lume au luat măsuri pentru a încerca să stopeze răspândirea COVID-19: de la închiderea şcolilor şi a localurilor, la suspendarea zborurilor şi închiderea graniţelor. 

Marea Britanie a decis să abordeze situaţia ceva mai lejer, iar o astfel de petiţie ar putea să o aducă în rândul celorlalte ţări.

Potrivit The Guardian, petiţia arată că, „Este momentul ca Guvernul să prioritizeze sănătatea publică şi să ia în calcul cât este de vital acum să implementeze izolarea. Este mai bine ca banii să fie cheltuiţi pentru limitarea virusului şi tratarea numărului relativ mic de cazuri decât să aşteptăm pentru mai multe îmbolnăviri”.

Guvernul britanic răspunde petiţiilor care sunt semnate de mai mult de 10.000 de persoane şi ia în considerare pentru dezbatere parlamentară orice petiţie care are 100.000 de semnături.

O echipă de cercetători a anunţat că un vaccin anti-coronavirus este aproape de a fi gata pentru testele finale.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: