13 C
London
Wednesday, November 10, 2021
13 C
London
Wednesday, November 10, 2021

Peste 100 de arestări la Londra pentru încălcarea noilor restricţii

Poliţia londoneză a anunţat joi seară că a arestat 104 persoane în capitala britanică pentru încălcarea măsurilor de izolare dispuse pentru limitarea transmiterii coronavirusului, transmite BBC.

Oamenii s-au adunat în centrul Londrei în pofida noilor restricţii.

- Advertisement -

În această seară, o mulţime de oameni au ales să ignore noile reglementări, să se comporte iresponsabil şi să se întâlnească într-un mod periculos. Mai multe de 100 dintre aceste persoane au fost arestate şi vor trebui să se confrunte cu consecinţele faptelor lor’, a transmis poliţia metropolitană.

Ne aşteptăm ca numărul de arestări să crească pe măsură ce operaţiunile poliţiei continuă pe parcursul nopţii’, a adăugat aceeaşi sursă.

Prim-ministrul Boris Johnson a dispus sâmbătă ca Anglia să intre de joi dimineaţă într-un lockdown după ce Regatul Unit a trecut de pragul de un milion de cazuri de infectare cu coronavirus, iar un al doilea val de contagieri ameninţă să copleşească sistemul de sănătate.

Oamenilor li se cere să rămână acasă cu excepţia deplasărilor la serviciu, la şcoală, la cumpărături esenţiale, la medic, pentru a face sport sau a îngriji alte persoane.

Voi continua să-i îndemn pe locuitorii oraşului să stea în siguranţă şi să respecte reglementările’, a afirmat comandantul poliţiei metropolitane, Jane Connors.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: