4.5 C
London
Sunday, January 16, 2022
4.5 C
London
Sunday, January 16, 2022

Permis fals achiziţionat pentru 100 lire.

[quote_box_center]Un bărbat din Hunedoara a fost depistat cu permis de conducere fals la Vama Petea. Bărbatul a declarat că a achiziţionat permisul de conducere de la o persoană necunoscută din Marea Britanie contra sumei de 100 lire sterline[/quote_box_center]

În data de 26 martie, în Vama Petea s-a prezentat pentru controlul de frontieră un cetăţean român, domiciliat pe raza judeţului Hunedoara, conducând un autoturism marca BMW. La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat şi un permis de conducere  din Marea Britanie.

- Advertisement -

Poliţiştii de frontieră au constatat faptul că permisul de conducere nu prezintă elementele de forma şi fond ale unui permis autentic, fiind fals total.

[pull_quote_center]Bărbatul a declarat că a achiziţionat permisul de conducere de la o persoană necunoscută din Marea Britanie contra sumei de 100 lire sterline[/pull_quote_center]

Acum hunedoreanul este cercetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. Totodată, permisul de conducere a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

- Advertisement -
Sourceadevarul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: