3.1 C
London
Wednesday, January 26, 2022
3.1 C
London
Wednesday, January 26, 2022

Perioada de craciun ideala pentru cerșetorii Romi, au gastigat £800 într-un weekend

Presa britanică relatează povestea unor romi stabiliți în Londra. În fața oficiliu poștal lângă Hyde Park în Londra, într-o luni dimineață, cuplul de romi numără 800 de lire, ca să îi trimită în România.

Atât au câștigat dintr-un weekend de cerșit în fața celor mai faimoase magazine de pe Oxford Street și cu siguranță a meritat, scrie Daily Mail.

Reporterii publicației i-au urmărit pe Ancuța Neagu, 29 de ani, și pe soțul ei, Petru, în vârstă de 25 de an, cum completează formularele pentru a trimite prin Money Gram banii acasă, în Iași, la cei patru copii cu vârste cuprinse între unu și șapte ani. În curând, vor avea o nouă gură de hrănit, pentru că Ancuța este gravidă și urmează să nască la primavara.

Au ajuns în Luton cu o cursă low-cost, £38.

- Advertisement -

La jumătate de oră după ce Ancuța i-a trimis banii mamei sale, care are grijă de nepoți, Petru a ieșit din nou pe străzi să cerșească. S-a așezat pe bordură la intrarea în Selfridges, în timp ce Ancuța făcea cumpărăturile din Sainsbury pentru masa de prânz.

Cu mâna întinsă, Petru se roagă de oamenii care trec pe stradă și ocazional flutură un baston roz, ca sa arate că are probleme locomotorii.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceevz

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: