9.8 C
London
Tuesday, October 26, 2021
9.8 C
London
Tuesday, October 26, 2021

Perchezitii domiciliare pentru trafic de persoane pe strazile din Londra!

Miercuri s-au efectuat nu mai putin de sapte perchezitii domiciliare in zona Moldova Noua in judetul Caras-Severin, intr-o ancheta in care se efectueaza cercetari pentru trafic de persoane.

Mai exact, in acest caz sunt vizati mai multi barbati din Caras-Severin, acestia fiind acuzati ca duceau fete in Anglia pe care le obligau sa se prostitueze.

Potrivit Agerpres, pentru a pacali fetele, traficantii foloseau metoda “lover-boy”. Mai exact, victima se indragostea de unul din traficanti. Era apoi convinsa sa plece in Anglia impreuna cu acesta pentru a-si construi un viitor impreuna. La scurt timp dupa sosirea in Anglia, victima era constransa si obligata sa se prostitueze pe strazile din Londra. Intre timp traficantul “indragostit” se intorcea in Romania, pentru a racola si alte victime.

- Advertisement -

Acest scenariu pare desprins din filme insa e realitate pura. Asa s-a intamplat si cu o tanara in varsta de doar 18 ani, in luna mai a acestui an. Din fericire tanara a fost descoperita de autoritatile londoneze in luna iulie si a fost salvata.

Acum autoritatile romane in colaborare cu autoritatile din Anglia fac eforturi in aceasta ancheta pentru a-i prinde pe toti cei vinovati si pentru a opri astfel de infractiuni.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: