13 C
London
Saturday, January 29, 2022
13 C
London
Saturday, January 29, 2022

Patru DJ timişoreni au reprezentat Romania la Londra în cadrul unui eveniment

Patru DJ timişoreni au reprezentat Romania la Londra în cadrul unui eveniment intitulat „SoundClash! UK vs RO”, un party alcătuit sub forma unei confruntări, în cadrul căruia publicul decide învângătorul.

Primul eveniment din această serie a avut loc în luna noiembrie a anului trecut, la Timişoara, când „bătălia“ a fost dată între o echipă britanică alcătuită din Carl Hackshaw, Priors şi Rollcage, şi team-ul timişorean reprezentat de Bia & MC Tina, Mighty Boogie şi Kapno.

În urma votului publicului, câştigătorul a fost desemnat ca fiind Mighty Boogie.

- Advertisement -

Soundclash e un nou brand de evenimente prin care, împreună cu Kapno, vrem să promovăm muzica şi artiştii pe care îi apreciem şi care ne inspiră. Soundclash reprezintă o confruntare muzicală între DJ, confruntare prin care fiecare invitat trebuie să impresioneze publicul, într-un set de o oră, publicul fiind şi cel care decide învingătorul ediţiei respective.

[pull_quote_center]La prima ediţie am avut invitaţi trei DJ din Londra şi un MC. La cea de-a treia ediţie a acestui eveniment, care va avea loc la Londra, avem un invitat principal, o legendă a drum and bass-ului, pe DJ Brookie[/pull_quote_center] ne-a declarat timişoreanul Mighty Boogie.

În cadrul party-ului care a avut loc în clubul The Dogstar Brixton London, echipa timişoreană a fost reprezentată de Mighty Boogie, Bia, Kapno şi Mental Chemistry.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: