18.4 C
London
Monday, June 27, 2022
18.4 C
London
Monday, June 27, 2022

Patru bărbaţi, arestaţi în Marea Britanie, suspectaţide terorism

Patru bărbaţi au fost arestaţi, marţi, fiind suspectaţi că ar comiteacte de terorism, în urma investigaţiilor efectuate de autorităţile din comitatele Yorkshire şi Derbyshire, situate în Marea Britanie, informează site-ul postului BBC.

Trei dintre ei, în vârstă de 22 de ani, 36 de ani şi 41 de ani, au fost arestaţi de ofiţerii britanici în oraşul Sheffield. Cel de al patrulea, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat în Chesterfield.

Locuinţele celor patru bărbaţi sunt percheziţionate de autorităţi.

Toţi cei patru au fost reţinuţi sub suspiciunea de a fi implicaţi în comiterea, pregătirea şi instigarea la acte de terorism, în conformitate cu legea britanică din anul 2000 privind terorismul.

Bărbaţii au fost ridicaţi şi duşi la secţia din vestul regiunii Yorkshire.

- Advertisement -

Arestările au fost conduse de serviciile de informaţii şi pregătite ca o parte a investigaţiei desfăşurate de Unitatea nord-estică pentru Combaterea Terorismului, au informat oficiali din poliţie.

Câţiva locuitori din zonă au declarat că au auzit sunetul unei explozii în timp ce poliţia a intrat în locuinţa unuia dintre cei reţinuţi, însă un oficial al Unităţii pentru Combaterea Terorismului a declarat că nu este vorba despre o explozie.

Publicul ar fi putut auzi o bubuitură puternică în acel moment, însă nu a fost o explozie. Este o parte din metoda de a intra în locuinţă“, a informat oficialul.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: