11.1 C
London
Tuesday, November 9, 2021
11.1 C
London
Tuesday, November 9, 2021

“Paștele nu este anulat!” a declarat Regina Elisabeta (video)

Regina Elisabeta a Marii Britanii a declarat sâmbătă că coronavirusul „nu ne va cuceri”, în timp ce a transmis cel de-al doilea mesaj de încurajare pentru națiune într-o săptămână.

Monarhul, în vârstă de 93 de ani, care este șeful simbolic al Bisericii Angliei, a mai spus că „Paștele nu este anulat” în prima ei adresă pentru a marca ziua sfântă creștină.

- Advertisement -

Anul acesta, Paștele va fi diferit pentru mulți dintre noi, dar prin a ne ține distanță unii de alții îi păstrăm pe ceilalți în siguranță. Paștele însă nu este anulat; într-adevăr, avem nevoie de Paște la fel de mult ca oricând ”, a spus ea.

Duminică trecută, Elizabeth a dat doar a cincea adresă televizată din domnia sa de 68 de ani pentru a spune că, dacă britanicii ar rămâne hotărâți și în spirit bun în fața unei carantine și a unei auto-izolari, vor bate pandemia COVID-19

Cu acea ocazie, ea a făcut referire la experiența ei din cel de-al Doilea Război Mondial, dar de data aceasta monarhul, care își ia în serios credința religioasă, a folosit mesajul de Paște pentru a consolida ideea ei.

Descoperirea lui Hristos înviat în prima zi de Paște le-a oferit adepților săi o nouă speranță și un nou scop și noi toți putem îmbărbăta din acest explu”, a spus ea în înregistrarea audio pe Twitter.

Știm că coronavirusul nu ne va cuceri. Cu cât moartea poate fi cumplită – mai ales pentru cei care suferă de durere – lumina și viața sunt mai puternice. Fie ca flacăra vie a speranței de Paște să fie un ghid constant, în timp ce ne confruntăm cu viitorul. ”

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: