18.4 C
London
Monday, June 27, 2022
18.4 C
London
Monday, June 27, 2022

Pasagerii unui avion British Airways, care se îndrepta spre Londra, evacuaţi din motive de securitate

Pasagerii unui avion care urma să decoleze spre Londra au fost evacuaţi din motive de securitate la aeroportul Charles de Gaulle din Paris, însă alerta s-a dovedit a fi una falsă, potrivit autorităţilor, informează Mediafax.

Aeronava companiei British Airways urma să decoleze, duminică dimineaţa, la ora local 7.25, însă cu scurt timp înainte de plecare, pasagerii au fost informaţi în legătură cu o “ameninţare directă” în legătură cu acest zbor, informează site-ul publicaţiei The Independent.

Pasagerii unui avion care urma să decoleze spre Londra au fost evacuaţi din motive de securitate la aeroportul Charles de Gaulle din Paris, a anunţat compania, informează site-ul publicaţiei The Independent.

Siguranţa şi securitatea clienţilor noştri şi a echipajului de zbor este prioritatea noastră principală“, a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene, care a precizat că autorităţile efectuează controale de securitate suplimentare în acest caz.

- Advertisement -

Poliţia a anunţat că alerta de securitate care a vizat aeronava companiei British Airways a fost una falsă, potrivit agenţiei Reuters.

Agenţii de poliţie au cercetat avionul şi nu au găsit nimic suspect.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: