10.9 C
London
Saturday, January 29, 2022
10.9 C
London
Saturday, January 29, 2022

Partidul Piraţilor din Marea Britanie este furios pe guvern

Partidul Piraţilor din Marea Britanie a criticat guvernul pentru planurile sale de a asimila adresele IP ale calculatoarelor cu numerele de telefon.

Loz Kaye, liderul partidului, a declarat: „E incredibil cum autorităţile nu au consultat companiile din industria tehnologică referitor la aceste planuri. Nu le pasă daca metoda va funcţiona sau nu. E vorba doar de titlurile din ziare”.

- Advertisement -

Kaye a criticat Partidul Liberal Democrat, care a salutat decizia, spunând că furnizează un canal de supraveghere pentru guvern.

[pull_quote_center]E clar că politicienii nu vor să recunoască adevărata dimensiune a supravegherii în masă[/pull_quote_center]

Conceptul propus de politicianul Theresa May i-ar obliga pe furnizorii de servicii de internet să le aloce utilizatorilor şi calculatoarelor doar adrese IP fixe, astfel încât autorităţile să identifice mairapid infractorii cibernetici.

[pull_quote_center]Ceea ce face guvernul este să transforme dispozitivele din fiecare casă în carduri de identitate. Coaliţia doreşte să colecteze informaţiile confidenţiale ale utilizatorilor[/pull_quote_center]

Partidul Piraţilor susţine că oamenii nevinovaţi riscă să devină victime ale unei vânători de vrăjitoare. Detaliile complete ale legii referitoare la adresele IP vor fi anunţate săptămâna viitoare de guvernul britanic.

- Advertisement -
Sourcegandul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: