12.9 C
London
Friday, October 22, 2021
12.9 C
London
Friday, October 22, 2021

Parlamentarii din Marea Britanie au acces la un alt buget 10,000 de lire sterline pe fondul crizei cauzate de COVID-19

Politicienilor britanici li s-a oferit acces la 10,000 de lire sterline pentru a-i ajuta să lucreze de acasă în timpul crizei provocare de noul coronavirus. Aceștia urmează să fie despăgubiți pentru toate cheltuielile pe care le fac acasă pe fondul crizei provocate de coronavirus, scrie The Times.

De exemplu, vor fi despăgubiți chiar și pentru factura de telefonie mobilă mobilă sau pentru electricitate. În cazul în care aceștia un au o dovadă că respectivele cheltuieli s-au făcut în scopuri profesionale, pot depune o cerere prin care să justifice lipsa dovezilor.

Parlamentarii aveau deja acces la un buget de 26,050 de lire sterline pe fondul crizei cauzate de coronavirus

- Advertisement -

Toți cei 650 de parlamentari aleși vor avea acces la fonduri, a declarat Autoritatea Independentă pentru Standarde Parlamentare, care reglementează cheltuielile, menționate în noile măsuri, potrivit CNN.

Membrii Parlamentului au deja acces la un buget de până la 26,050 de lire sterline pentru a-și conduce circumscripțiile electorale, iar această suma de bani menționată la început va fi pus la dispoziție în plus față de cea precedentă.

Documentul, care datează din 26 martie, spune că cele 10,000 de lire sterline sunt disponibile pentru a ajuta la „sprijinirea înființării de activități la domiciliu“, inclusiv achiziționarea de echipamente precum laptopuri și imprimante.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: