5.1 C
London
Saturday, January 22, 2022
5.1 C
London
Saturday, January 22, 2022

Pariu de Jumatate de milion de euro pentru independenta Scotiei

[quote_box_center]Un barbat din Surrey, Marea Britanie, a pariat 400.000 de lire sterline (aproape 500.000 de euro) pe faptul ca scotienii vor vota impotriva independentei tarii fata de Regatul Unit.[/quote_box_center]

Referendumul pentru independenta Scotiei urmeaza sa aiba loc in luna septembrie, iar barbatul care a pariat la o casa William Hill, din sud-vestul Londrei, ar urma sa aiba profit de 100.000 de lire sterline, scrie Descrier.

- Advertisement -

Purtatorul de cuvant al William Hill, Graham Sharpe, a spus ca acesta pare a fi cel mai mare pariu politic facut vreodata.

“[pull_quote_center]Recordul precedent era de 200.000 de lire sterline, tot pe un vot negativ in referendumul scotian, iar aceeasi suma a fost pariata de un client pe faptul ca David Cameron va deveni liderul conservatorilor[/pull_quote_center]”, a declarat Sharpe.

Dupa aceste pariuri, cota pentru “nu” la referendumul scotian a scazut la 1/5, in timp ce aceea pentru “da” este de 10/3.

Un referendum pentru independenta Scotiei fata de Marea Britanie va avea loc pe 18 septembrie, iar intrebarea la care vor fi nevoiti sa raspunda alegatorii este “Ar trebui Scotia sa fie o tara independenta?“. Peste 4 milioane de oameni au drept de vot la aceste alegeri.

- Advertisement -
Sourceziare

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: