14.5 C
London
Tuesday, October 26, 2021
14.5 C
London
Tuesday, October 26, 2021

Parada Moş Crăciunilor, pe străzile din Londra (photo gallery)

Mii de petrecăreţi, îmbrăcaţi în costume de Moş Crăciun, au uitat de bunele maniere şi s-au dezlănţuit pe străzi, în cadrul paradei anuale Santacon, care a avut loc în Marea Britanie.

O mare de oameni, îmbrăcaţi în costume de Moş Crăciun şi puşi pe distracţie, şi-au dat întâlnire sâmbătă dimineaţă în Hoxton Square din Londra, de unde au dat startul paradei Santacon, devenită tradiţie în apropierea sărbătorilor de iarnă.

Petrecăreţii au luat cu asalt străzile, cântând şi dansând, au consumat alcool şi au făcut tot ce le-a trecut prin cap pentru a sărbători venirea Crăciunului. Dacă unii s-au rezumat la jocuri şi concursuri în parc, alţii şi-au pierdut controlul şi au escaladat schelele şi zidurile clădirilor, s-au urcat pe semafoare, pe dubele de poliţie şi s-au dezbrăcat până la şosete.

O mulţime de fotografii cu fete, pozând cu lenjeria intimă la vedere, au circulat zilele acestea în mediul online.

- Advertisement -

Petrecerile au continuat până dimineaţă, când o mulţime de Moş Crăciuni au fost surprinşi urinând nestingheriţi pe garduri, copaci şi clădiri în văzul tuturor, în timp ce alţii au căzut, doborâţi de alcool. Parada Santacon a mai avut loc în oraşe precum New York şi Wollongong (Australia), însă urmează să se ţină în alte sute de oraşe din 51 de ţări.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: