12 C
London
Tuesday, October 26, 2021
12 C
London
Tuesday, October 26, 2021

Paradă la Londra de ziua Sfântului

Ziua Sfantului Patrick este sarbatorita in fiecare an pe 17 martie. Aceasta zi a devenit o zi de sarbatoare dedicata culturii irlandeze si este sarbatorita cu fast in intreaga lume.

Cine este Sfantul Patrick? Sfantul Patrick este considerat protectorul spiritual al Irlandei. Se spune ca Sfatul Patrick a fost primul misionar al crestinismului in Irlanda. Tocmai de aceea simbolul asociat cu Sfantul Patrick este trifoiul, totodata simbol al Sfintei Treimi, reprezentad pe Tatal, Fiul si Sfantul Duh.

In fiecare an, in aceasta perioada a anului marile bulevarde din marile orase ale lumii roiesc de spiridusi imbracati in costume verzi, cu palarii colorate inalte si accesorii cu celebrul trifoi.

Bineinteles ca si in Londra este sarbatorita aceasta zi. Unde?! In binecunoscuta Piata Trafalgar din centrul orasului (Trafalgar Square, Westminster, London).

- Advertisement -

Evenimentele dedicate Sfantului Patrick au inceput in capitala Marii Britanii inca de ieri, si vor continua pana maine, inclusiv. Organizatorii asteapta peste 125.000 de oameni dornici de a se bucura de mancare irlandeza, muzica si dansuri traditionale, plus o multime de alte activitati atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici.

anunturiuk.com Paradă-la-Londra-de-ziua-Sfântului

De asemenea va exista la Londra si o parada spectaculoasa dedicata Sfantului Patrick.

 

Aceasta va avea loc astazi dupa-amiaza incepand cu ora 12pm, pe o ruta de 2,4km (Picadilly – The Ritz – Picadilly Circus – Trafalgar Square – Whitehall).

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: