18 C
London
Friday, July 1, 2022
18 C
London
Friday, July 1, 2022

Padure de cannabis, descoperita într-o localitate la sud-vest de Londra

O adevărată ”pădure” de plante de cannabis a fost descoperită de autorități într-o localitate la sud-vest de Londra.

Plantele creșteau pe un teren viran privat, pe o suprafață de mărimea unui teren de fotbal.

Aproximativ 150 de plante de cannabis au fost descoperite de polițiștii englezi într-o zonă acoperită cu buruieni din localitatea Kingston upon Thames, la sud-vest de Londra. Majoritatea plantelor aveau 1,5 metri înălțime, potrivit The Guardian.

„Zona unde aceste plante creșteau este de mărimea unui teren de fotbal, arăta ca o mică pădure de brazi de Crăciun și avea chiar și un foișor. Cine a amenajat această zonă, a ales o locație izolată. Singura modalitate de a ajunge acolo este pe jos, timp de 20 de minute, pe un teren pustiu. Totuși, timpul, efortul și abilitățile lor de grădinărit nu vor fi răsplătite, deoarece întregul lot va fi distrus de poliție”

- Advertisement -

Poliția a primit o sesizare referitoare la această ”pădure”, joi, de la un cetățean care a găsit întâmplător plantele, la câteva străzi de un cămin studențesc, un liceu, o sală de fitness și stația feroviară Berrylands. Oamenii legii au sigilat zona și au început să facă aranjamente pentru ca plantele să fie culese pentru ca mai apoi să fie distruse.

Pe contul oficial al departamentului de Poliție din Kingston au fost publicate imagini cu ”pădurea” de cannabis, alături de mesajul: „Kingston Police called to a few cannabis plants. We found a forest! #CannabisTrees #TheseArentXmasTrees #WeedKiller”.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcetion

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: