1 C
London
Sunday, November 28, 2021
1 C
London
Sunday, November 28, 2021

Organizatorii Turneului de Grand Slam de la Wimbledon: “Ilie Năstase nu mai intră nici cu bilet”

Organizatorii Turneului de Grand Slam de la Wimbledon, Marea Britanie, au anunţat în mod oficial, că Ilie Năstase nu va fi lăsat în incinta All England Club nici dacă îşi va cumpăra bilet.

Căpitanul nejucător suspendat al României a atacat verbal decizia, într-o conferinţă de presă, scrie Adevărul.

Dar să trăiesc am voie? Am voie să mă duc la Londra, să intru în oraş? Să-i întrebaţi asta! Nici în Anglia poate că nu am voie să merg. Ce am făcut? Am omorât vreun om? Eu am o problemă cu ITF-ul. Până nu dă o decizie clară ITF-ul, Wimbledon-ul n-are de ce să aibă ceva cu mine. Luaţi-o cum vreţi, ca pe o răzbunare, or avea ceva cu românii… nu prea mă mai interesează.

- Advertisement -

Dar dacă ei sunt atât de înguşti la minte, eu n-am ce să le fac. Ce legătură are Wimbledon-ul cu ceea ce am spus eu despre Serena şi cu meciul din România? Dacă făceam prost la Wimbledon, înţelegeam să fiu suspendat. Dar aşa, nu înţeleg“, a spus Năstase potrivit prosport.ro.

Eu am jucat de o mie de ori pe Centralul de la Wimbledon, am fost de o mie de ori la meciuri şi dacă la 71 de ani ei consideră e normal să nu lase o persoană să se uite la nişte meciuri de tenis, e problema lor. Înseamnă că sunt cretini, pe româneşte… altfel nu văd cum“, a continuat el

După mine, Federaţia Britanică de Tenis e şi Federaţia Internaţională, pentru că la ITF 99% sunt englezi. Dar, dacă meciul ăsta din Fed Cup se juca în Ucraina, dacă era România – Ucraina, nu se băga nimeni şi nu mă suspenda nimeni! Ghinionul nostru!“, a concluzionat fostul lider ATP.

Ilie Năstase a jucat două finale la Wimbledon, pe când activa în circuitul ATP, în 1972 şi în 1976, ambele pierdute. A cucerit un trofeu la acest turneu, la dublu, în 1973.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: