11.9 C
London
Friday, November 19, 2021
11.9 C
London
Friday, November 19, 2021

Ora 9:30 La secţia 152 din Londra s-a votat multiplu, fără a se întrerupe votul

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a declarat că preşedintele secţiei de votare 152 din Londra a refuzat să întrerupă procesul electoral după ce mai mulţi votanţi ar fi introdus în urnă mai mult de un buletin de vot de persoană, ea solicitând BEC şi BES să ia măsurile legale ce se impun.

[pull_quote_center]De asemenea, aş vrea să vă informez în legătură cu faptul că la Londra, la secţia 152, s-a întâmplat un incident, noi spunem chiar mai mult, o ilegalitate. Mai mulţi votanţi şi-au luat singuri ştampila şi mai multe buletine de vot cu care au intrat în cabină, le-au ştampilat – repet, mai multe buletine de vot, nu doar unul singur de persoană – ulterior introducându-le în urnă[/pull_quote_center]

- Advertisement -

Ea a menţionat că preşedintele secţiei de votare de la secţia nr. 152 din Londra a refuzat să întrerupă procesul de votare.

În acest moment solicităm BEC să ia măsurile legale care se impun, de asemenea şi Biroului Electoral pentru Străinătate”, a mai spus Firea.

Adevarul este total diferit, cozile sunt imense si Romanii cred ca nu o sa apuce sa voteze

Încă de aseară românii s-au strâns într-un număr impresionant la secţia de votare Londra 3, din Brent Civic Centre. Vâlceanul Florin Bambache, care se află în faţa secţiei de votare de la ora 6:00, ne-a declarat: [pull_quote_center]Votăm schimbarea!!! Vrem acasă! Problema este că sunt mii de români aici la Londra care vor să voteze, dar din păcat nu cred că vor apuca toţi şi aşa va câştiga Ponta să fie preşedinte. Îşi bat joc de noi!!! Uitaţi în video ce ne-a promis Ponta după primul tur de scrutin şi care este realitatea![/pull_quote_center].

- Advertisement -
Sourcemediafax

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: