14.1 C
London
Monday, June 20, 2022
14.1 C
London
Monday, June 20, 2022

O străbunică de 100 de ani din Marea Britanie a învins coronavirus (video)

O străbunică în vârstă de 106 de ani, considerată a fi cea mai veche pacientă din Marea Britanie care s-a vindecat de coronavirus, a fost externată din spital. 

Connie Titchen a fost aplaudată de personal când a părăsit marți spitalul din Birmingham, după trei săptămâni de internare. Doamna Titchen, din oraș, a fost internat la mijlocul lunii martie cu suspiciune de pneumonie.

Ea a spus: „Mă simt foarte norocoasa că am combătut acest virus”. Dr. Ahmed Abu-Shanab care a grijă de doamna Titchen în timp ce se afla internata, pune secretul vindecării lui Connie pe „dispoziția ei pozitivă”.

Avea întotdeauna un zâmbet pe față și are o forță reală din interior. Acesta este un factor cu adevărat important. In plus, nu avea alte boli dar firea ei pozitiva a ajutat-o major in recuperarea bolii” –  spune el.

Nepoata doamnei, spune că bunica ei a avut o determinare de fier de a se vindeca si de a merge acasă, astfel încât să poată vedea nepoții și strănepoții. 

- Advertisement -

Este aptă fizic și rezonabil de sănătoasă – este cu adevărat o luptatoare dura“, spune el. „În timpul tratamentului, a avut contacte cu familia prin apel video si asa am reușit să le trimitem și mesaje de la cei dragi”.

Nepoata doamnei spune ca a bunica ei are o abordare pozitivă asupra vieții: „Iubeste dansul, plimbarile, inca merge pe bicicleta si ii place jocul de golf

Cred că secretul fiecarei povesti pozitive cu batrani care au invins coronavirisul sta in faptul ca sunt inca activi fizic și foarte independenti. Si-a gătit mereu pentru ea însăși, chiar dacă îi place din când în când un hamburger de la McDonalds. “

Secretul unei sănătăţi de fier după cum mărturiseşte, stă într-o ceaşcă de ceai cu mult whisky, un biscuit cu nucă şi ghimbir şi nimic altceva decât banalul paracetamol pentru a trata simptomele uşoare.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: