18 C
London
Friday, July 1, 2022
18 C
London
Friday, July 1, 2022

O romanca merge în fiecare an la Royal Ascot, cel mai important eveniment sportiv britanic

A devenit o tradiție pentru actrița să meargă în fiecare an la Royal Ascot, cel mai important eveniment sportiv britanic, cea mai faimoasa cursă de căi pur sânge din lume, de altfel și unul dintre cele mai glamour evenimente, de la care Regină Angliei nu lipsește niciodată.

Invitatele își scot pălăriile de gală din garderobă și îmbrăca cele mai scumpe costume. Anul acesta, actriță și regizoarea Delia Antal a fost în prim plan. A ales o ținută cu care nu a dat greș, pentru care a primit nenumărate complimente.

Delia Antal este stabilită de peste zece ani la Londra. [pull_quote_center]Am primit foarte multe complimente pentru ținută și pălăria pe care am ales să le port anul acesta la Royal Ascot. Mai multe doamne m-au oprit să mă întrebe de unde mi-am cumpărat pălăria, sandalele sau geantă. Recunosc că m-au flatat complimentele lor! M-au făcut să mă simț mai ceva că regină! :)[/pull_quote_center]

- Advertisement -

Anul acesta, actriță a mers la celebrul eveniment însoțită de mama ei și a simțit lipsa tatălui sau, căruia îi plăcea să meargă cu Delia la Royal Ascot, ori de câte ori avea ocazia.

“€œAm crescut cu căi la țara, la bunica mea. Când am ajuns la Londra, l-am văzut la

O-romanca-merge-în-fiecare-an-la-Royal-Ascot,-cel-mai-important-eveniment-sportiv-britanic
Delia Antal la Royal Ascot

televizor pe Frankel, un cal minune și m-am dus să-l văd imediat imediat. Am mers să-l susțin în multe competiții. Caii sunt animalele mele preferate. La Londra este o tradiție și în fiecare an se organizează Royal Ascot, dar și diferite competiții de Polo, evenimente de la care regină nu lipsește. Nu am avut onoarea să o cunosc personal pe regină, dar am fost aproape de la ea la câtiva metri de nenumărate ori și mi-a zâmbit. Tatăl meu a fost până în 2012 și chiar a prins Jubileul Reginei.De când sunt la Londra, merg în fiecare an la majoritatea evenimentelor cu și despre căi.Acum însă el ne veghează de sus. De când s-a stins tata, eu și mama mea am devenit foarte apropiate, Acum îmi este cea mai bună prietenă, vine foarte des la mine, călăƒtorim împreuna și ne distrăm că în adolescenta”, a mai spus Delia Antal, care urmează să lanseze curând documentarul “We Cannes“, iar în prezent lucrează la un documentar despre promovarea României în lume, ca valori și cultură, un proiect complex, de durată.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcespynews

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: