17.1 C
London
Sunday, June 19, 2022
17.1 C
London
Sunday, June 19, 2022

O româncă din Vaslui ucisă în Marea Britanie de fostul iubit.

Un vasluian si-a ucis fosta iubită în Marea Britanie, după ce ar fi prins-o cu patronul unui magazin. Cei doi au avut o relatie de dragoste, care s-a încheiat în urmă cu ceva timp.

Genu Armeanu, un vasluian în vârstă de 45 ani, este bănuit că a comis o crimã oribilă în Marea Britanie. Victima este Elisabeta Lăcătusu, originară și ea din Vaslui. Genu era văzut de prieteni ca un om linistit, deloc agresiv

Bărbatul aflase că Elisabeta îsi refãcuse viata cu patronul restaurantului la care lucra, un indian potent financiar, iar asta nu-i convenea deloc. Când a auzit cã acesta a vizitat-o acasã, a ucis-o cu sânge rece.

A înjunghiat-o de zeci de ori în piept si i-a tâiat gâtul. La fata locului a ajuns imediat o ambulantă, însă femeia nu a mai putut fi salvată, scrie vremeanoua.ro.

- Advertisement -

Purtătorul de cuvânt al Politiei Metropolitane (Scotland Yard) din Londra a declarat pentru “Evening Standard” că femeia avea răni foarte grave:

.anunturiuk.com O-româncă-din-Vaslui-ucisă-în-Marea-Britanie-de-fostul-iubit.Politia a fost chemată de către serviciul de ambulanță din Londra (LAS) la Norfolk Road, Ilford, la ora 19:09, miercuri, 3 ianuarie, în urma unei sesizări potrivit căreia o femeie căzută pe stradă nu răspunde. Ofițerii și serviciul de ambulanță din Londra s-au deplasat și au găsit o femeie de 44 ani de ani cu rãni grave. La ora 19:16 a fost pronunțat decesul”.

După comiterea crimei, Genu s-a întors în casa în care locuia alãturi de alti români, fără a spune ceva cuiva.

Se aștepta că poliția să vină după el, probabil de aceea nu a încercat să se ascundă. Cunoscuții bărbatului povestesc cã seara, la ora 22:30, au venit peste 20 politisti, înarmati si cu câini, i-au interogat pe toti, însã l-au arestat doar pe Genu. “I-au pus direct lanturi si la mâini si la picioare”, a povestit un cunoscut al acestuia.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: