7.4 C
London
Tuesday, November 16, 2021
7.4 C
London
Tuesday, November 16, 2021

O româncă din Marea Britanie care lucrează la NHS, a postat un mesaj către soția președintelui României

O româncă din Marea Britanie care lucrează la NHS a postat, pe pagina sa de Facebook, o scrisoare către soția președintelui României, publicată de ziarulromanesc.net

Ea îi cere lui Carmen Iohannis să ia exemplul altor Prime Doamne, să înceteze cu vizitele în străinătate și să meargă prin orfelinatele din România, unde copiii sunt legați cu sfoară și ținuți nemâncați.

„Scrisoare către D-na Carmen Iohannis

Mult stimată D-nă Iohannis

- Advertisement -

Ce ar fi stimată d-nă să vă opriţi puţin din shopping, vizite în străinătate, şi să mergeţi în vizită prin orfelinatele patriei , unde copiii sunt legaţi cu sfoară, ţinuţi legaţi, nemâncaţi în soare.

Să vă uitaţi puţin pe străzi, la copiii şi bătrânii României lăsaţi cu mâna întinsăla mila trecătorilor, prea săraci ca să mai poată da şi altora.

Doamnă, opriți-vă din shopping și vizitați orfelinatele din România!

Mult stimată doamnă, nu aţi văzut şi dvs. că soţiile de preşedinţi din alte state se implică în acte de caritate, să aveţi o activitate aici concretă.

De când am auzit despre copiii legaţi cu sfoară, nu mai am linişte, mă simt vinovată pentru aceste lucruri.

Lucrez în NHS , Marea Britanie, tocmai cu persoane cu disabilities, şi dacă ridic vocea la cineva , ridic degetul că să fiu mai fermă în exprimare sau mă uit urât la un client, în Marea Britanie înseamnă abuz emoţional , iar pentru asta mă îmbogăţesc cu cazier, în vecii vecilor nu mai am dreptul de muncă în UK.

În România anilor 2015, copiii sunt legaţi cu sfoară, abuzaţi în orfelinate, poate aveţi dumneavoastră milă de ei.”

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcenasul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: