19.7 C
London
Wednesday, June 29, 2022
19.7 C
London
Wednesday, June 29, 2022

O româncă din Marea Britanie a avut surpriza de a i se refuza cazarea într-un hotel

O româncă absolventă a Universităţii Hull din Marea Britanie a avut surpriza de a i se refuza cazarea într-un hotel,pe motiv că este româncă, informează The Telegraph.

Alecsandra Puflea, în vârstă de 22 de ani, spune că a încercat să ia împreună cu prietenul ei o cameră la un hotel din oraşul Hull şi susţine că a fost refuzată după ce recepţionera a aflat că e româncă. Tânăra, absolventă a Facultăţii de criminologie a Universităţii Hull, rezervase camera online, a povestit că după ce a solicitat cazarea la hotel a primit din partea recepţionerei replica

Îmi pare rău, dar nu acceptăm români

Potrivit presei din Marea Britanie, hotelul a introdus o politică de triere a oaspeţilor în legătură cu care există suspiciuni că s-ar ocupa cu activităţi ilegale după ce s-a descoperit că mai multe femei românce foloseau camerele pentru prostituţie. Poliţia face cercetări în acest caz şi a anunţat că hotelul şi-a cerut scuze pentru acest incident, iar reprezentanţii unităţii au afirmat că îşi vor reconsidera politica de triere a oaspeţilor.

- Advertisement -

It was an awful experience and quite shocking,” Miss Puflea said.

He took one look at my ID and said that I could not stay in the hotel. I tried to show him my British driver’s licence but he said I could not stay in the hotel because I was from Romania.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcegds

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: