2.6 C
London
Friday, January 28, 2022
2.6 C
London
Friday, January 28, 2022

O româncă a ajutat o asociaţie din Marea Britanie să câştige 3.000 de lire

Maria Cires, o româncă de 36 de ani, a ajuns vedetă în presa din Marea Britanie după ce a ajutat o asociaţie pentru găsirea locurilor de muncă să câştige 3.000 de lire sterline

O româncă stabilită în Sunderland, Marea Britanie, a devenit vedetă în comunitate în care trăieşte după ce a ajutat o asociaţie pentru găsirea locurilor de muncă să câştige aproape 3.000 de lire sterline. Maria Cires, în vârstă de 36 de ani, a vrut să se recompenseze faţă de asociaţie, care a ajutat-o să îşi găsească un loc de muncă stabil la o bancă din Regatul Unit – Lloyds Bank, notează site-ul Sunderlandecho.com.

- Advertisement -

Aceasta mai lucrase într-o astfel de instituţie chiar în ţara natală, dar nu a avut niciodată curaj să avanseze în acest domeniu. [pull_quote_center]Am fost angajată pe o perioadă determinată ca femeie de serviciu în România. Dar, eu îmi doream un loc de muncă sigur şi permanent[/pull_quote_center] , a spus femeia, care a decis să părăsească ţara şi să se stabilească în Marea Britanie. ”Locuiam în apropiere de Pallion Action Group şi am decis să mă duc până la ei. M-au ajutat să îmi îmbunătăţesc CV-ul, identificându-mi abilităţile şi experienţa pe care le avea”, a declarat femeia, care a precizat că persoanele de la asociaţie au ajutat-o să aibă mai multă încredere în ea.

După ajutorul primit, femeia şi-a găsit ceea ce şi-a dorit. În prezent lucrează la Ford Estate. Pentru se revanşa, Maria Cires a decis să nominalizeze asociaţia la o gală organizată chiar de noul angajator, care a decis ca Pallion Action Group să fie câştigătorul a 3.000 de lire.

- Advertisement -
Sourcegandul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: