15.7 C
London
Wednesday, June 29, 2022
15.7 C
London
Wednesday, June 29, 2022

O romancă a luat cel mai mare punctaj la Cambridge

Măria Bega, elevă în ultimul an de liceu la școală Transilvania College unică scoală din România acreditată pe curriculum românesc și respectiv Cambridge, a obținut pentru examenul la limbă franceză diplomă pentru “Cel mai bun rezultat din lume”.

Diplomă Cambridge pentru “Cel mai bun rezultat din lume” este certificatul care i-a deschis ușile către cele mai prestigioase universităti din lume, precum Nottingham, St. Andrew, Liverpool, Cardiff și Bristol.

Totuși Mari Bega va continuă studiile la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca Facultatea de psihologie, specialitatea Neuroștiințe Cognitive.

Măria a mai obținut rezultate de top la examenele de sociologie, business, psihologie, studii media clasându-se printre cei mai buni din lume.

- Advertisement -

Pe toată perioadă Măria a demonstrat un interes deosebit fată de proiectele școlii, implicându-se că membră a echipei de ambasadori și media și a fost deschisă de a se implică în activităti sociale de voluntariat precum proiectul Habitat for Humanity contribuind la construcția unei case pentru o familie social vulnerabilă

A trăit o perioadă în Canada cu părintii ei, dar a ales să rămană acasă, în România pentru că aici se simte mai bine.

Este un început extraordinar a unei istorii de succes care inspiră milioane de români din întreagă tară în special pentru cei tineri care doresc să trăiască o viată legendară cu impact și să aducă valoare în viețile oamenilor.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: