19.1 C
London
Thursday, June 30, 2022
19.1 C
London
Thursday, June 30, 2022

O româncă a fost desemnată “cea mai bună studentă” la Universitatea din Glasgow

Steagul României, fluturat în fața a peste o mie de oameni prezenți la ceremonia de absolvire a Universității din Glasgow. Cea care a dus numele României la una dintre cele mai prestigioase universități din Scoția este buzoianca Laura Nicoară, care a obținut două titluri: „Șef de promoție” și „Cea mai bună studentă”.

La ceremonia de absolvire mama fetei a fluturat steagul României, remarcat de colegii studentei, care au declarat că li s-a părut draguță ideea.

[pull_quote_center]A doua oară când m-am urcat pe scenă, reprezentanții universității au prezentat cele două premii și au precizat că am cel mai bun rezultat din toată promoția. De-a lungul anilor petrecuți aici, nu prea mi s-a întâmplat să fiu întrebată ceva despre România. De obicei, lumea mă întreabă doar de unde sunt. La festivitate mama a fluturat un steguleț românesc, iar majoritatea colegilor au remarcat și mi-au spus după că li s-a părut drăguță ideea[/pull_quote_center]

- Advertisement -

Pentru rezultatele obținute aici, Laura Nicoară a primit oferte din partea universtiăților anunturiuk.com Laura_romanca-a-fost-desemnata-cea-mai-buna-studenta-la-universitatea-din-glasgowOxford, Cambridge și St. Andrews pentru a-și continua cursurile cu un master în filosofie.

[pull_quote_center]Reușita mea la Universitatea din Glasgow este încă un pas în traseul spre scopul pentru care am venit aici. Când m-am mutat în Scoția, acum patru ani, am făcut-o cu scopul de a ajunge într-un final să lucrez în mediul academic în domeniul filosofiei. Rezultatul de acum e ceva pe care voi construi restul. Sper că mă va ajuta când voi aplica pentru un program de doctorat. Iar rezultatul în sine nu e cel mai important lucru, cel mai important lucru e ce am învățat, iar rezultatul confirmă asta. Iar de simțit nu m-am simțit foarte surprinsă, ca să fiu sinceră[/pull_quote_center]

Laura Nicoară s-a făcut remarcată încă din timpul liceului, când a obținut nota 10 la Olimpiada de Latină, nota maximă din ultimii 20 de ani.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: