11.4 C
London
Wednesday, December 15, 2021
11.4 C
London
Wednesday, December 15, 2021

O poloneză a fost victima unui atac rasist comis de un român în Manchester

Victima în vârstă de 18 ani, care s-a mutat recent în Manchester, afirmă că a fost atacată sâmbătă dimineaţă, în timp ce se întorcea acasă de la un magazin din Salford.

Tânăra povesteşte că un bărbat de aproximativ 20 de ani, probabil român, a făcut comentarii rasiste, a încercat să-i ia geanta şi a lovit-o cu pumnul în faţă.

Victima vorbea la telefon cu prieteni din Polonia în momentul în care a fost atacată, dar a opus rezistenţă şi l-a întrebat pe agresor de ce vrea să fure de la ea şi o loveşte. Însă agresorul a făcut comentarii rasiste şi a lovit-o cu pumnul în faţă. Potrivit detectivilor care anchetează cazul, agresiunea a “durat aproximativ cinci sau şase minute“.

- Advertisement -

Victima l-a descris pe atacator ca fiind român, deoarece i-a recunoscut accentul şi limbajul. Ea a precizat că bărbatul avea între 20 şi 30 de ani, aproximativ 1,80m înălţime şi păr brunet.

[pull_quote_center]Acesta a fost un atac terifiant care a durat aproximativ cinci sau şase minute. A fost un atac total neprovocat, asupra unei femei care mergea acasă de la un magazin şi vorbea cu prietenii[/pull_quote_center] , a declarat Michelle Ingham, de la poliţia din Salford.

Femeia este încă în stare de şoc…şi nu ştie de ce l-a urmărit. Acum îi este foarte frică să mai iasă afară, de teamă să nu fie rănită din nou“, a adăugat Ingham.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

- Advertisement -
Sourcemediafax

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: