9.2 C
London
Saturday, January 29, 2022
9.2 C
London
Saturday, January 29, 2022

O nouă rută aeriană operată de Blue Air, va lega Scotia de România

Blue Air anunţă introducerea de zboruri directe între Bucureşti şi Glasgow, oraş renumit pentru cultura sa, structurile victoriene impresionante, numeroase parcuri, dar şi locul în care s-au născut inventatorul James Watt, chef Gordon Ramsay sau Sir Alex Ferguson.

Joi, 17 decembrie, a fost inaugurată noua rută Glasgow – București, operată de compania low-cost Blue Air.

Paul White, manager de dezvoltare al Aeroportului Glasgow, a declarat pentru Business Quarter: „Acest nou serviciu Blue Air este important deopotrivă pentru destinații de vacanță, cât și pentru afaceri.

Gheorghe Racaru, Director General Blue Air: “Avand in vedere potentialul turistic al Romaniei, cat si cel al Scotiei, suntem convinsi ca aceasta noua ruta va fi foarte populara in randul pasagerilor care calatoresc in scop turistic, iar frecventele de zbor puse la dispozitia pasagerilor se pliaza perfect si pe nevoile celor care calatoresc in interes de afaceri.

- Advertisement -

In zona orasului Glasgow exista o comunicate importanta de romani care isi desfasoara activitatea profesionala, iar lansarea acestei noi rute inainte de sarbatorile de iarna a fost special aleasa pentru ca ei sa se poata bucura impreuna cu familia si prietenii de aceasta perioada minunata a anului.

De asemenea, oferă o legătură cheie de transport către unul dintre orașele importante din Europa de Est. Cele două curse săptămânale vor fi totodată folosite de expații români și de cei care doresc să cu city break istoric și cultural”.

Cursa directă între Bucureşti şi Glasgow este disponibilă în fiecare zi de joi şi duminică, atât în orarul de iarnă 2015 – 2016, cât şi în Orarul de vară 2016, având următorul orar:

  1. 0B141: Bucuresti 07.25 – 09.25 Glasgow
  2. 0B142: Glasgow 10.10 – 15.45 Bucuresti

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: