13.4 C
London
Wednesday, August 25, 2021
13.4 C
London
Wednesday, August 25, 2021

O navetistă din Marea Britanie a fost amendată pentru că stătea cu un picior în vagonul de clasa I

O femeie din Marea Britanie, care face zilnic naveta cu trenul, avea abonament valabil în valoare de 6.000 de lire sterline, dar a fost amendată de controlor, miercuri, pentru că stătea cu un picior în vagonul de clasa I, relatează Daily Mail.

Se afla într-o garnitură a companiei feroviare Greater Anglia, care face legătura între Liverpool și Essex, când – din cauza aglomerației, a fost nevoită să stea sprijinită de o ușă, cu un picior în compartimentul de la clasa I. Controlorul care a trecut să îi verifice biletul, a observat acest lucru și a decis să o amendeze pe femeie, cu toate că aceasta avea un abonament valabil, pentru care plătise 6.000 de lire, scriu cei de la Daily Mail.

- Advertisement -

Ulterior, mai mulți călători care au asistat la scenă s-au revoltat pe rețelele de socializare. “Explodez de furie! Cineva încearcă să amendeze o femeie pentru că a stat cu un picior în compartimentul de la clasa I, într-un tren aglomerat”, a scris un pasager, pe contul său de Twitter.

O femeie este amendată dintr-un motiv șocant, doar pentru că a stat cu un picior la clasa I, într-un tren plin”, a reacționat o femeie. Compania Greater Anglia a reacționat imediat, printr-un purtător de cuvânt, în urma acestui incident.

Vagoanele de la clasa I, inclusiv culoarele, sunt doar pentru cei care au plătit un bilet la clasa I. Angajații noștri au informat-o pe pasageră că mai era loc în alte vagoane. O rugăm pe aceasta să ne contacteze, dacă ea consideră că nu a fost tratată corect.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: