O femeie din Marea Britanie, care face zilnic naveta cu trenul, avea abonament valabil în valoare de 6.000 de lire sterline, dar a fost amendată de controlor, miercuri, pentru că stătea cu un picior în vagonul de clasa I, relatează Daily Mail.

Se afla într-o garnitură a companiei feroviare Greater Anglia, care face legătura între Liverpool și Essex, când – din cauza aglomerației, a fost nevoită să stea sprijinită de o ușă, cu un picior în compartimentul de la clasa I. Controlorul care a trecut să îi verifice biletul, a observat acest lucru și a decis să o amendeze pe femeie, cu toate că aceasta avea un abonament valabil, pentru care plătise 6.000 de lire, scriu cei de la Daily Mail.

Ulterior, mai mulți călători care au asistat la scenă s-au revoltat pe rețelele de socializare. “Explodez de furie! Cineva încearcă să amendeze o femeie pentru că a stat cu un picior în compartimentul de la clasa I, într-un tren aglomerat”, a scris un pasager, pe contul său de Twitter.

O femeie este amendată dintr-un motiv șocant, doar pentru că a stat cu un picior la clasa I, într-un tren plin”, a reacționat o femeie. Compania Greater Anglia a reacționat imediat, printr-un purtător de cuvânt, în urma acestui incident.

Vagoanele de la clasa I, inclusiv culoarele, sunt doar pentru cei care au plătit un bilet la clasa I. Angajații noștri au informat-o pe pasageră că mai era loc în alte vagoane. O rugăm pe aceasta să ne contacteze, dacă ea consideră că nu a fost tratată corect.