11.7 C
London
Friday, November 12, 2021
11.7 C
London
Friday, November 12, 2021

O moldoveancă va fi dădaca bebelușului nou născut al cuplului Kate și William

Casa Regala din Marea Britanie a anunțat deja că a angajat o bonă pentru noul copil al cuplului Kate și William.

Surpiza mare, dădaca bebelușului nou născut va fi o moldoveancă din Nisporeni. Galea Morari a plecat în Marea Britanie acum 10 ani și a fost dădacă pe la mai multe familii de aristocrați din Londra.

[pull_quote_center]Am ales-o pentru ca știm că moldovenii sunt slugile perfecte. Nu se plang, fac tot ce le zici. În special femeile sunt extrem de ascultătoare. În limba lor ei ne spun stăpâni. Se mai întâmplă să o plesnești pe slugă, să-ți mai verși nervii, să îi dai un picior, o palmă, doar ești om și ai nervi. Ei bine, niciodată nu am auzit ca vreo moldoveancă să meargă la poliție să se plângă[/pull_quote_center] , spune dregătorul principal al Casei Regale britanice, Dick Exploiter, pentru cotidianul britanic Daily Week Sunday.

- Advertisement -

Galea Morari susține însă că munca sa este una solicitantă. [pull_quote_center]Chiar dacă e doar un prinț bebeluș este greu. În afară de șters la fund, trebuie să am grija să nu pună coroana în guriță, iar când îi spăl hăinuțele cu fir de aur trebuie să am grija să pun la temperatura mică să nu se oxideze aurul. Sper însă ca prințul William să nu-mi pună mâna pe fund, așa cum mi s-a întâmplat la toți stăpânii mei până acum[/pull_quote_center] , a declarat fericita dădaca din Moldova în timp ce își aștepta stăpânii la poarta spitalului, unde a și fost fotografiată de paparazzi.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook & pagina noastră de Twitter.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: