19.6 C
London
Saturday, May 21, 2022
19.6 C
London
Saturday, May 21, 2022

O lectie de viata din partea unui om al strazii din Marea Britanie

Un tanar din Norwich, Marea Britanie, s-a imprietenit cu un om al strazii, caruia i-a cumparat o cafea zilnic, timp de patru luni.

 

- Advertisement -

In fiecare dimineata, in drumul spre serviciu, Lee Houghton i-a facut cinste cu o cafea fierbinte si croasante lui Simon, un cersetor pe care il intalneste zilnic. Cei doi s-au imprietenit rapid si obisnuiesc sa schimbe cateva cuvinte de fiecare data cand se intalnesc.

Recunoscator pentru gestul lui Lee, Simon i-a cumparat o felicitare de sarbatori, pe care i-a lasat un mesaj de multumire: “Un mare multumesc pentru sprijinul tau. Craciun fericit“, i-a scris cersetorul.

Gestul acestuia l-a impresionat profund pe Lee, care a marturisit ca nu se astepta ca barbatul sa-i cumpere o felicitare din putinul sau:

[pull_quote_center]E dragut sa stau de vorba cu el. Nu are multi prieteni. Simon nu are o locuinta, doarme pe strazi si asta mi-a atins o coarda sensibila. Are o slujba, dar a avut o copilarie grea si mi-a spus ca nu a reusit sa-si pastreze o slujba prea mult timp pentru ca nu are o educatie aleasa[/pull_quote_center]

In spiritul sarbatorilor, cei doi s-au fotografiat impreuna, dand mana. In imagine, Simon poarta o caciula festiva, in forma de brad de Craciun si o soseta imensa la gat cu o betea aurie.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: