7 C
London
Sunday, November 21, 2021
7 C
London
Sunday, November 21, 2021

O învăţătoare din Marea Britanie face profit jucând Pokemon Go până la 18 ore pe zi

O tânără învăţătoare britanică a decis să transforme jocul Pokemon Go într-o activitate profitabilă: ea câştigă bani în cursul plimbărilor lungi în căutarea celor mai rare creaturi virtuale, relatează madame.lefigaro.fr.

A pus capăt cursurilor particulare de matematică, muzică sau literatură susţinute în faţa unor elevi puţin atenţi şi nerăbdători să termine orele. Sophia Pedraza, de 26 de ani, a găsit un mijloc să îşi rentabilizeze zilele de vânătoare – până la 18 ore pe zi – pe Pokemon Go. “Când am descărcat aplicaţia, mi-am dat seama imediat că se pot câştiga bani din asta“, a spus ea în The Sun.

Profitând de vacanţa şcolară şi de isteria declanşată de joc, tânăra care locuieşte în nordul Londrei a capturat mulţi Pokemoni, punându-i apoi în vânzare pe un cont eBay. Ea spune că există o piaţă şi este profitabilă. “Pe eBay, conturile de nivel 20 şi peste se vând cu 1.000 de lire, în timp de ofertele pentru nivelurile 15 se situează în jur de 100-200 de lire”, a spus Sophia Pedraza în The Sun.

- Advertisement -

Potrivit tinerei absolvente de drept, îi trebuie “o zi sau două să atingă nivelul 15“. Este atât de simplu pentru ea încât a decis să îşi abandoneze cursurile particulare şi salariul de 2.000 de lire pe lună, pentru a se consacra în întregime vânării masive de creaturi virtuale.

Decizia ei curajoasă a fost poate luată prea repede, ţinând seama că Niantic Labs i-ar putea suspenda contul eBay. Dezvoltatorul jocului Pokemon Go a precizat în condiţiile de utilizare că este interzisă procurarea de bani cu ajutorul acestuia. Pedraza este însă la curent cu acest detaliu. “Atâta vreme cât se pot câştiga bani, voi continua să vând conturi. Dacă patima pentru joc va scădea, pot oricând să îmi reiau activitatea de învăţătoare“, a spus ea, citată de madame.lefigaro.fr.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: