9.2 C
London
Saturday, January 29, 2022
9.2 C
London
Saturday, January 29, 2022

O intersecţie aglomerată din Londra a fost blocată complet de poliţie

O mașină cu numere de înmatriculare belgienea a fost blocată într-o intersecție aglomerată sâmbătă seara, în zona St. George’s Circus – Str. Blackfriars.

La faţa locului au ajuns ambulanţe, poliţişti, pompieri şi elicoptere. Potrivit Global Newsroom, o maşină a fost oprită de poliţie şi ocupanţii săi, trei bărbaţi, au fost reţinuţi. Maşina ar fi avut plăcuţe de înmatriculare emise în Belgia.

Zona a fost complet izolată de poliţie, iar primele informaţii de la faţa locului, de pe reţelele de socializare, erau despre o ameninţare cu bombă, dar nu au fost confirmate oficial de autorităţi.

- Advertisement -

Ulterior, un reporter The Guardian a scris, pe Twitter, că poliţia metropolitană a precizat că a fost vorba despre un caz de furt de maşină, nu o alertă de securitate. Incidentul ilustrează însă climatul de nesiguranţă declanşat după atentatele de la Paris în întreaga Europă.

Un incident similar a avut loc joi seara, când poliţiştii londonezi au descoperit o maşină abandonată lângă o staţie de metrou şi au decis să o arunce în aer, pentru a se asigura că nu cumva este o maşina-capcană.

Măsurile de securitate au fost sporite şi la Londra, în urma atacurilor teroriste din Paris şi a situaţiei din Belgia, iar poliţişti înarmaţi patrulează în permanenţă pe străzi. Maşinile cu numere belgiene sunt primele care trezesc suspiciuni.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Source7est

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: