7.7 C
London
Thursday, March 31, 2022
7.7 C
London
Thursday, March 31, 2022

O furtună extrem de puternică a devastat un cartier din Londra (video)

O furtună extrem de puternică, despre care localnicii spun că a fost tornadă, a provocat distrugeri într-un cartier din Londra.

Vijelia a măturat în cale garduri, garaje, a rupt copaci, a distrus acoperișuri și a avariat autovehicule. Tomberoanele de gunoi de pe stradă au fost dărâmate, izbite de mașini și învârite ca niște fulgi.

Vijelia din estul Londrei s-a produs vineri, iar momentul a fost surprins de numeroși localnici, care au filmat cu telefoanele mobile inclusiv ceea ce pe cer apărea ca un ochi al tornadei.

- Advertisement -

Europa este cuprinsă în ultimele zile de un val de fenomene meteo extreme, cel mai tragic fiind înregistrat în Cehia, unde o tornadă violentă, cu intensitatea 4 pe o scară de 5, a provocat moartea a cinci persoane, rănirea a peste 150 și pagube materiale extinse.

Nu doar rafalele puternice de vânt au afectat Londra, ci și inundațiile. Pe mai multe străzi din capitala britanică s-au format torenți de apă.

Londra a fost afectată în condițiile în care în urmă cu doar două zile o tornadă devastatoare a ucis cinci oameni în Cehia.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: