6.4 C
London
Wednesday, November 24, 2021
6.4 C
London
Wednesday, November 24, 2021

O firma de IT din Cluj a fost premiata la Londra

Aplicaţiile IT româneşti înregistrează un nou succes în lume. Un program dezvoltat de o firmă din Cluj pentru companiile de transport a câştigat premiul întâi la un concurs organizat la Londra.

Aplicaţia monitorizează autocarele şi numărul de pasageri şi dă posibilitatea şoferilor să emită bilete pentru călători. Deja 12 firme de transport din România lucrează pe baza acestui program.

Clujenii de la LIFE IS HARD câștigă la European IT&Software Excellence Awards 2015.

Echipa a muncit patru ani pentru a perfecționa aplicaţia. Platforma online le permite firmelor de transport de persoane să verifice, în orice moment, poziţia autocarelor, dar şi numărul de pasageri şi sumele încasate din vânzarea biletelor.

- Advertisement -

Titlul i-a fost acordat la Londra, după o competiție foarte strânsă cu jucători de top anunturiuk.com European-IT&Software-Excellence-Awards-2015din industria europeană de software, în cadrul European IT&Software Excellence Awards 2015, unde anul acesta compania clujeană a fost singura companie finalistă respectiv premiată din România.

Trei nominalizări și un premiu de excelență în cadrul celei mai importante competiții europene din industria IT&Software au în prezent în portofoliu clujenii de la LIFE IS HARD.
După ce debutul din 2014 la European IT&Software Excellence Awards i-a adus direct în finala competiției, 2015 a însemnat nominalizarea la două secțiuni diferite și prezența pe podium cu aplicația 24Routier, alături de cele mai competitive soluții software din Europa.

[pull_quote_center]Acest premiu confirmă munca susținută depusă de echipa noastră de mai bine de 10 ani și ne aduce mai aproape de obiectivul pe care ni l-am propus: acela de a fi cel mai important furnizor de soluții IT pentru IMM-uri, indiferent de domeniul în care activează acestea[/pull_quote_center]  , declară Erik Barna, CEO al LIFE IS HARD.

Cea mai complexă și completă implementare a 24Routier, soluția câștigătoare recent la Londra, s-a realizat în cursul anului trecut, la compania de transport Tabita Tour, membră a grupului de firme Filadelfia Group, asigurând o bună funcționare a flotelor și managamentul relației cu clienții pentru un număr de peste 80 de mașini cu curse interne și internaționale.

La câteva zile după premierea LIFE IS HARD, clientul său Tabita Tour a câștigat 3 premii  în România, în cadrul Galei Premiilor de Transport Pasageri de la Târgu Mures. În cadrul acestei Gale, companiei Tabita Tour i-a fost acordat marele premiu, fiind considerată Transportatorul Anului 2015, și a obținut totodată și premiile pentru “Siguranță Rutieră”, respectiv “Stabilitate Financiară și IT“.

[pull_quote_center]Industria europeană de IT trebuie să se simtă mândră de ceea ce oferă clienților în aceste vremuri de mari schimbări în ceea ce privește tehnologia pe care o au la dispoziție și nivelul de performanță al soluțiilor dezvoltate[/pull_quote_center] , a apreciat John Garratt, Presedintele juriului sectiunii Relationship Management ERP/CRM din cadrul European Excellence Awards 2015.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

- Advertisement -
Sourcedigi24

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: