1.8 C
London
Tuesday, December 7, 2021
1.8 C
London
Tuesday, December 7, 2021

O femeie din Marea Britanie s-a trezit din coma crezand ca are 19 ani si este in 1998

O mama de 32 de ani, cu trei copii, s-a trezit dintr-o coma crezand ca are inca 19 ani si este in 1998. Sarah Thomson, din Exeter, Marea Britanie, nu isi aminteste de Chris, sotul ei cu care era casatorita de zece ani, sau de copiii ei, Michael, in varsta de 14 ani, Daniel, de 5 ani si Amy, de 4 ani.

Sarah Thomson a fost inconstienta timp de zece zile si a suferit o interventie chirurgicala de urgenta, dupa ce o malformatie a conexiunile vaselor de sange a dus la explozia lor in cutia craniana.

Acest incident i-a sters 14 ani din memorie.

Cand s-a trezit din coma, Sarah Thomson credea ca Spice Girls se aflau in continuare in topuri, nu stia de nunta Regala, de emisiunea X Factor sau de moartea lui Michael Jackson.

- Advertisement -

Ea nu l-a recunoscut pe Chris, in varsta de 34 de ani, un tehnician IT cu care era casatorita de zece ani si inca mai credea ca este cu fostul ei iubit. Cu toate acestea, ea s-a indragostit din nou de sotul ei si isi aminteste mai mult in fiecare zi.

Cand copiii au venit sa ma vada tocmai nu aveam nicio idee cine erau. Am crezut ca sunt copiii altcuiva”, a povestit Sarah.

Imi amintesc mai mult si mai mult in fiecare zi, ma bucur sa fiu cu copiii mei si cu Chris, si m-am hotarat sa iau lucrurile asa cum vin”, a mai spus Sarah.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: