3.1 C
London
Wednesday, January 26, 2022
3.1 C
London
Wednesday, January 26, 2022

O femeie din Marea Britanie bea 10 litri de Coca-Cola pe zi

Dependenţa de Coca Cola a pus stăpânire pe viaţa unei femei din Marea Britanie. Jakki Ballan bea zilnic 10 litri de suc, deşi este conştientă că îşi pune sănătatea în pericol. Acum, este hotărâtă să facă tot ce-i stă în putinţă pentru a renunţa la acest viciu.

O femeie din Marea Britanie pierde lunar peste 600 de dolari din cauza unui viciu neobişnuit. Jakki Ballan este dependentă de Cola-Cola şi spune că bea zilnic aproximativ 10 litri de suc.

- Advertisement -

Mamă a cinci copii, englezoaica în vârstă de 42 de ani a povestit că totul a început în perioada adolescenţei. Totuşi, dacă la început se mulţumea cu o cutie sau două de Cola, acum cantitatea consumată într-o zi a crescut semnificativ. Mai mult, Jakki spune că lipsa celebrei băuturi răcoritoare îi provoacă stări de panică.

Hotărâtă să scape de acest viciu, femeie vrea să încerce orice metodă medicală, inclusiv hipnoterapia. „Această dependenţă a pus stăpânire pe întreaga mea viaţă”, a mărturisit Jakki. [pull_quote_right]Nici măcar nu pot ieşi afară din casă fără să mă asigur că am destul suc la mine[/pull_quote_right], a adăugat ea.

- Advertisement -
Sourcegandul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: